InFamous Collection (US), Playstation 3

Platform: Playstation 3
Genre: Actie, Avontuur
EAN: 0711719175186
PEGI (Leeftijd):
Releasedatum: 24-08-2012
Delen:
  
Status:Op voorraad en direct leverbaar
Levertijd:Voor 17.00 uur besteld zelfde dag verzonden
€ 34,90
OF
boxshot van infamous collection voor de playstation 3

US import volledig regio vrij !

Inhoud collection:

  • inFamous.
  • inFamous 2.
  • inFamous: Festival of Blood.
  • Extra missions.

Cole MacGrath maakt een schokkende comeback in Infamous 2! In Infamous 2 wordt de actie naar nieuwe hoogte getild en krijg je een emotionele ervaring voorgeschoteld die zijn gelijke niet kent. Kun jij de nieuwe krachten van Cole aan?

Als Cole MacGrath wordt beschuldigd van de vernietiging van Empire City bereikt hij een dieptepunt in zijn leven. Hij besluit naar de Zuidelijke stad New Marais te reizen om de volledige potentie van zijn unieke krachten te ontdekken. Wanneer er echter een angstaanjagende vijand uit zijn toekomst verschijnt, kijkt de mensheid wederom hoopvol naar Cole om de wereld te redden, maar heeft Cole hier nog wel zin in?

Infamous 2 plaatst jou in de huid van deze superheld. De superkrachten uit het eerste deel zijn flink uitgebreid. Naast elektriciteit heeft Cole in Infamous 2 ook de beschikking over ijskrachten. Het verbeterde vecht-systeem en een breed scala aan nieuwe aanvallen maken Infamous 2 tot één van de meest explosieve actiegames ooit!

Infamous 2 speelt zich af in een dynamische open spelwereld waarbinnen je missies naar eigen inzicht kunt aannemen. Verken een dichtbevolkte stad waarbij wel meer dan honderd karakters tegelijkertijd op je scherm getoverd worden. Met nieuwe gangs, vernietigbare gebouwen en gesloopte omgevingen is dit een heerlijke plek om je superkrachten goed te testen.

 

ean 0711719175186
Platform Playstation 3
Genre Actie, Avontuur
Leeftijd 16+
Merk Sony
Releasedatum 24-08-2012

Schrijf je eigen recensie

Uw mening over: InFamous Collection (US), Playstation 3

Hoe heeft u dit product gewaardeerd? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Grafisch:
Herspeelbaarheid:
Verhaallijn:
Gameplay:
Geluid: