Super Street Fighter IV: Arcade Edition, Xbox 360

Platform: Xbox 360
Genre: Actie, Vecht
EAN: 5055060962695
PEGI (Leeftijd):
Releasedatum: 06-07-2011
Delen:
  
Status:Op voorraad en direct leverbaar
Levertijd:Voor 17.00 uur besteld zelfde dag verzonden
€ 17,40
OF
boxshot van super street fighter IV arcade edition voor de xbxo 360

Super Street Fighter IV Arcade Edition is de meest ultieme versie van Street Fighter IV. Betere balans tussen de vele personages, nieuwe vechters, verbeterde spelfuncties en het grootste gevecht ooit. Super Street Fighter IV Arcade Edition is vechten voor je leven met bizarre krachten.

Super Street Fighter IV Arcade Edition brengt 39 verschillende vechters met zich mee, waaronder bekende koppen als Ryu, Chun-li, maar ook Juri, El Fuerte en Rufus. Daarnaast zijn vier nieuwe karakters toegevoegd aan de game, zoals de volledig nieuwe Oni, maar ook Yun en Yang die de echte fans herkennen uit eerdere Street Fighter-spellen. Naast de nieuwe personages zijn de online functies op de schop genomen en is het Replay Channel aangepast en verbeterd. Overigens zijn alle personages vanaf het eerste moment vrij te bespelen. Vrijspelen is dus niet nodig.

De regels van Super Street Fighter IV Arcade Edition zijn simpel. Het is in Super Street Fighter IV Arcade Edition de bedoeling dat je met het door jou gekozen personage al je tegenstanders weet te verslaan. Per personage wordt er door middel van mooie tekenfilmpjes een verhaal verteld, en steeds weer mag de speler zijn vuisten laten tellen.

Acht spelers kunnen in de vechtgame een competitie opzetten, waarna er online onderling gevochten kan worden. In de Endless Battle kunnen maximaal acht spelers tegen elkaar spelen alsof ze in de arcadehal staan. De winnaar blijft staan, en de verliezer wordt vervangen. Tijdens de gevechten kunnen spelers met elkaar communiceren.

Super Street Fighter IV Arcade Edition is een vechtgame met een fanatieke aanhang. Online kunnen spelers flink wat competitie verwachten. Hierbij komt het niet alleen aan op het indrukken van zoveel mogelijk knoppen. Super Street Fighter IV draait om timing, inzicht en reactievermogen. Alleen door ontzettend veel te oefenen zal jij je kunnen meten met de fanatieke aanhang.

ean 5055060962695
Platform Xbox 360
Genre Actie, Vecht
Leeftijd 12+
Merk Capcom
Releasedatum 06-07-2011

Schrijf je eigen recensie

Uw mening over: Super Street Fighter IV: Arcade Edition, Xbox 360

Hoe heeft u dit product gewaardeerd? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Gameplay:
Geluid:
Grafisch:
Herspeelbaarheid:
Verhaallijn: